Mandevilla Sundaville Double Blush Pink wint FleuroStar Award 2023-24

Mandevilla Sundaville Double Blush Pink van MNP / Suntory, heeft de Fleurostar 2023-24 gewonnen. Klaas Droog, Sales & License Manager, Francesca Lanzillotta, Marketing & Communications Manager, Erwin Giezen, Head Marketing, Communications & Trade en collega's namen de prijs in ontvangst uit handen van Fleuroselect President Karol Pawlak en Secretary General Ann Jennen.

Mandevilla Sundaville Double Blush Pink nam het op tegen Capsicum annuum Purple Sunset F1 van Prudac, Fuchsia Ballerina Arabesque van Dümmen Orange, Impatiens walleriana Glimmer Appleblossom van Florensis, Lantana camara Playa Sun Juana van Selecta one en Pelargonium zonale Solfaro Lisboa van Brandkamp.

Dubbele bloemen
Speciaal aan de Sundaville Double Blush Pink zijn de dubbele bloemen. "Het is de allereerste dubbelbloemige Mandevilla die ooit heeft bestaan." Daarnaast contrasteert het roze van de gevulde bloemen sterk met de glanzende smaragdgroene bladeren. Sundaville® is uitgegroeid tot een gevestigde merknaam op de markt. Dit nieuwe ras draagt bij aan haar solide en innovatieve reputatie."

De Newey Group en GASA vervoegen de jury
Meer dan 40 professionals uit veredeling, productie, handel en retail hebben elke kandidaat geëvalueerd op gebied van visuele impact op het verkooppunt en handelspotentieel.

Heike Gronemann, voorzitster van de jury: "We zijn erg trots op het feit dat belangrijke spelers uit de internationale markt zoals Blume 2000, Intratuin, Jardiland, Waterdrinker, Royal Lemkes, Gärtner Poetschke, Royal FloraHolland en Emsflower bereid zijn om onze kandidaten te beoordelen. Dit jaar zijn we bovendien erg vereerd dat de Newey Group en GASA ons expertenpanel vervoegd hebben. Het succes en de geloofwaardigheid van FleuroStar is te danken aan de diversiteit en expertise van onze jury."FleuroStar Award avond bij Breeders Avenue
De FleuroStar Award-uitreiking vond plaats in de avond van 15 juni bij Breeders Avenue in Kudelstaart (NL). Zo'n 120 gasten uit alle delen van de internationale sierteeltsector genoten van een netwerkdiner, ervaarden meer over alle deelnemende varieteiten en zagen hoe de nieuwe winnaar bekend werd gemaakt.

Marketingondersteuning voor Sundaville Double Blush Pink

Mandevilla Sundaville Double Blush Pink krijgt aanzienlijke ondersteuning bij de marketing om zo de go-to-market-strategie van het ras tot een succes te maken. Fleuroselect, de organisator van de FleuroStar Award, voert een promotiecampagne in de internationale vakpers en sociale media, en de nieuwe winnaar promoten op beurzen en branche-evenementen.

Andere belangrijke spelers in de sector bieden ook ondersteuning bij het vermarkten van de winnaar van de FleuroStar Award. Waterdrinker, een grote Nederlandse groothandel die binnen- en buitenlandse tuincentrumketens en bloemisten belevert, zet komend seizoen 3-4 weken de winnaar zeer nadrukkelijk in premium productplaatsing neer in haar Green Trade Center. Pull Position, een marketingbureau dat gespecialiseerd is in het zo goed mogelijk positioneren van een product in de markt, gaat een marketingproject op maat opstellen en Desch biedt de nieuwe winnaar een dubbele pagina aan in de nieuwe editie van trendmagazine Colour Your Story.

Voor meer informatie:
Fleuroselect
info@fleuroselect.com
www.fleuroselect.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.