‘Sion’s Flower Dinnershow’ wederom groot spektakel

Op dinsdagavond 13 juni vond het befaamde ‘Sion’s Flower Dinnershow’ plaats. De avond werd geopend met een tafelgesprek. Twee buitenlandse kwekers deelden tijdens dit gesprek waardevolle inzichten over de phalaenopsismarkt in Brazilië en Mexico. Daarnaast zorgde Sion Young Plants voor een spectaculair diner, het 'Sion's Flower Dinnershow', waar de genodigden konden genieten van een entertainmentshow met een culinair voortreffelijk vijfgangendiner.

Inspiratie van marktleiders uit Brazilië en Mexico
Sion opende de avond met een inspirerend tafelgesprek onder leiding van Fred van der Hoeven. Tijdens dit gesprek deelden Phalaenopsiskwekers Patrick van de Weijer van Ecoflora en Rogelio Olascoaga van Chiltepec hun inzichten over de markt en bedrijfsvoering in Brazilië en Mexico. Daarnaast kregen de aanwezigen de kans om de 200 verschillende soorten Phalaenopsis varieteiten te bewonderen van Sion Young Plants, waaronder de Top Models, New Arrivals en Testrassen. Ook bracht het gloednieuwe Trend Lab de bezoekers een bron van inspiratie en nieuwe ideeën.

Sion’s Flower Dinnershow
Tijdens ‘Sion’s Flower Dinnershow’ zorgde Sion Young Plants voor een verrassende ervaring voor haart klanten met een spectaculaire entertainmentshow van dans en zang. Tussen de acts door werd er een vijfgangendiner uitgeserveerd. Het publiek bestond uit een divers gezelschap, waaronder kwekers, groothandelaars en andere vakgenoten.

De avond werd mede mogelijk gemaakt door:
- James Dance: show en entertainment
- SMAAK&MEER: diner/ catering
- Trefzeker: opbouwen & bediening
- Ende Systems: techniek, licht en geluid
- Sand & Spijker: aankleding en styling

Voor meer informatie:
Sion
www.sion.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.