Anthogether viert 12,5-jarig jubileum

In 2010 werden de eerste anthuriums onder de naam Anthogether vervoerd. Nu, 12,5 jaar later is Anthogether uitgegroeid tot een collectief waar vijf snijanthuriumkwekers samenwerken om meer dan 80 soorten dagelijks aan te bieden in de webshop. Vorige week hebben zij dit jubileum samen met klanten gevierd op de e-chopper waarmee ze een bezoekje brachten aan alle locaties van Anthogether.

Klaas van der Spek, voorzitter telersvereniging Anthogether: "Anthogether heeft de afgelopen 12,5 jaar sterk ingezet op aanbieden van een uitgebreid assortiment. Met 15 hectare waar meer dan 80 verschillende soorten worden geteeld kunnen we goed inspelen op de wensen van de klant. Dit kunnen we alleen maar bereiken door samen te werken, daarom ‘Together we have it all.’"

Dat is ook te zien aan het telkens weer introduceren van nieuwe soorten, zoals onlangs nog de Farao en Rambla. Van der Spek: "Achter de schermen wordt er alweer gekeken naar de twee nieuwe soorten die binnenkort aan het assortiment worden toegevoegd. De twee nieuwe witte anthuriums, Graciosa en Reina, zijn na de zomer te vinden in onze webshop."

Anthogether probeert vooruitstrevend te zijn in het gebruik van data. De toegenomen vraag naar directe levering zorgt voor de nodige organisatie. Onder de werknaam ‘McDonalds systeem’ heeft Anthogether in samenwerking met Greenmaster een digitale orderverwerking weten op te tuigen. Hierdoor wordt tijdens de verwerking al direct een klantsticker geprint waardoor er bij de eerste implementatie een efficiëntie is behaald en minder fouten worden gemaakt. Op donderdag 8 juni heeft het team van Anthogether deze innovaties gedeeld met hun klanten.

Ook de komende 12,5 jaar zal Anthogether mee blijven veranderen met de markt. Van der Spek: "Doordat de anthuriums steeds meer worden gebruikt door bloemisten blijven we met ons uitgebreide assortiment inspelen op de wensen van de klant."

Voor meer informatie:
Anthogether
info@anthogether.nl
www.anthogether.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.