Beekenkamp en 30MHz blikken terug op geslaagde innovatiemiddag

Beekenkamp en 30MHz werken al meer dan 5 jaar samen. Met deze vertrouwensband is het mogelijk om samen kritisch te kijken naar de huidige teeltoplossingen en hoe we deze kunnen versterken in de toekomst. Daarom is er in mei een gezamenlijke innovatiemiddag georganiseerd rondom digitale oplossingen voor de opkweek van jonge planten.

In deze sessie zijn de status en ontwikkelingen bediscussieerd met de verschillende 30MHz en Beekenkamp afdelingen (Bladgroenten, Vruchtgroenten en Ornamentals). De deelnemers gingen vrolijk los op kennisdelingen, het gebruik van sensordata, de mogelijkheden van digitale alerts, maar ook beperkingen. Hierbij werden tips & tricks uitgewisseld tussen collega’s en is een beter gedeeld beeld gecreëerd.

Beekenkamp wil verder professionaliseren in het volgen van de teelt in meerdere afdelingen. De draadloze 30MHz-sensoren bieden de mogelijkheid deze teelt te blijven volgen op verschillende locaties, lastiger is het om deze data zo te registreren dat deze na afloop makkelijk teruggevonden kan worden. Hoe koppel je een afdelings- of registratienummer aan een bepaalde sensor? Collega Jasper Geurtsen zag meteen allerlei mogelijkheden om dit toe te passen binnen het platform. Een van de key-learnings die men n.a.v. de discussie meeneemt is het bewaren van overzicht binnen het platform om de historische data van de teelten beter te volgen.

Voor meer informatie:
30MHz
j.vanderauweraert@30mhz.com
www.30mhz.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.