Zonovergoten editie Flowertrials van start

Tholen - De FlowerTrials zijn vandaag officieel van start gegaan. Ongeveer 60 veredelaars tonen er hun nieuwste genetica op zo'n 25 verschillende locaties in het Westland, de regio Aalsmeer en in Duitsland, en overal belooft men er weer traditioneel een feestje van te maken.


Het team van Padana, de ladies van Clause, Daria Dlugosz en Peggy van der Leij van Perfect plants en tot slot Ard Ammerlaan van Prudac.

Zoals niet minder traditioneel zijn de weersomstandigheden ook weer bijzonder uitnodigend, dus wie dat nog niet gedaan heeft: kijk hier nog eens op de kaart en plan deze week een mooi ritje langs de crème de la crème van de Nederlandse en internationale sierteeltveredeling.

Vanuit alle hoeken van de wereld zijn kwekers, handelsbedrijven en retailers deze dagen weer in ons land neergestreken. Bovendien vindt as we speak de GreenTech plaats, Nederlands' grootste tuinbouwbeurs, waarmee het geheel een unieke positie inneemt op de internationale sector-agenda.

Onze razende reporters zijn uiteraard weer onderweg om alle deelnemers te bezoeken en een mooie reportage te maken. Deze volgt uiteraard in de komende dagen.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.