LG FLowers organiseert banenmarkt

Op dinsdagavond 20 juni aanstaande organiseert LG FLowers een open banenavond. Het is de eerste keer dat de gerberakweker op deze manier de deuren opent voor geïnteresseerden.

De arbeidsmarkt is overvol, zo weet de kweker: werknemers struikelen over vacatures en worden overweldigd door het enorme aanbod van nieuwe banen. Hoe maak je dan de juiste keuze voor een volgende baan? Met de open banenavond speelt LG Flowers hierop in, door mensen een laagdrempelig en vrijblijvend kijkje in het bedrijf te geven. Zo weten de bezoekers na deze avond of het bedrijf bij hen past en of het het waard is om te solliciteren.

Onder het genot van een hapje en drankje krijgen bezoekers van de banenmarkt een inkijkje in het bedrijf. Zo vertellen een aantal collega’s waarom zij kozen voor een baan bij LG Flowers en is er gelegenheid om collega’s van allerlei afdelingen de het hemd van het lijf te vragen. Uiteraard mag een kijkje in de kas niet ontbreken.

De banenmarkt vindt plaats op dinsdagavond 20 juni van 18 tot 20 uur aan de Meloenlaan 9 in Pijnacker. Verzekerd zijn van wat lekkers te eten? Meld je dan even aan personeelszaken@lgflowers.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.