30MHz en Aranet gaan samenwerken

In de afgelopen jaren hebben zowel Aranet als 30MHz draadloze sensoroplossingen voor de tuinbouwsector ontwikkeld. De combinatie van de draadloze sensoren van Aranet en het dataplatform van 30MHz biedt mogelijkheden en per juni van dit jaar is op dit vlak een samenwerking gestart.

Beide partijen zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking met zich meebrengt. In de woorden van Gints Antoms, verkoopdirecteur van Aranet: "De synergie tussen onze bedrijven is door sommige van onze klanten bestempeld als een perfecte match. We brengen het beste dataplatform in de tuinbouw samen met onze state-of-the-art sensoren."

De toegevoegde waarde voor telers heeft de hoogste prioriteit, aldus Jasper van der Auweraert, innovatie manager bij 30MHz. "Als 30MHz is onze missie om de meeste waarde te bieden aan telers. We geloven dat deze samenwerking een belangrijke stap is om dat te realiseren."

Zowel 30MHz als Aranet zijn aanwezig op Greentech in Amsterdam van 13 tot 15 juni 2023, alwaar zij deze samenwerking graag verder toelichten.

Voor meer informatie:
30MHz
Jasper van der Auweraert
j.vanderauweraert@30mhz.com
www.30mhz.com

Aranet
Gints Antoms
gints.antoms@saftehnika.com
www.aranet.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.