Drie nieuwe bedrijven Erkend Stagebedrijf

Onlangs hebben drie bedrijven gevestigd in het Westland de accreditatie ontvangen van ELBHO Erkend Stagebedrijf voor HBO/WO. Het gaat om HS Tuinbouwservice, Van der Hoeven Horticultural Projects en BICT Groep.

Bernard van Hest van HS Tuinbouwservice

Stichting ELBHO toetst stagebedrijven op een aantal voorwaarden en stelt na een erkenningsbezoek vast of en voor welke HBO/WO opleidingen een erkenning wordt afgegeven. Op deze manier borgt de Stichting ELBHO de kwaliteit van de stage voor de HBO/WO student.


Erik Barnhoorn van ELBHO schudt Kevin Bogaards van BICT Groep de hand

De aanwezige kennis van de HBO/WO opleidingen helpt bedrijven om de stagiair te zoeken met de opleiding afgestemd op de stageopdracht. Voor ELBHO Erkende Stagebedrijven staat het platform hbo-stagemarkt.nl open, waar studenten en hogescholen en bedrijven de verbinding kunnen aangaan.


Heleen van der Vaart van Van Der Hoeven neemt de erkenning aan van Erik Barnhoorn

Meerdere bedrijven bekend in glastuinbouwsector hebben afgelopen jaar de erkenningsprocedure doorlopen, Stichting ELBHO werkt landelijk en geeft een accreditatie af in alle sectoren en branches.

Voor meer informatie:
ELBHO
info@elbho.nl
www.elbho.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.