"Vier nieuwe packs, vier nieuwe duurzame oplossingen"

“Met de lancering van de 7583, 1476, 7635, 7553 presenteert Modiform vier nieuwe duurzame producten die inspelen op de vragen van onze klanten en uit de markt. Producten die, uiteraard, bijdragen aan de verduurzaming van onze branche. Gemaakt van 100% gerecycled materiaal en natuurlijk ook weer recyclebaar. Van de vier packs zullen de 1476 en de 7635 ook tentoongesteld worden op de GreenTech,” zegt Laura Mooij van Modiform.


De 1476 Hobby tray

1476 Hobby tray 20
Deze tray is speciaal ontworpen voor de retailer die dozen gebruikt en een passende 20-pack miste. Met de 1467 is dat probleem opgelost. Deze hobby tray met pop-up bodem is ideaal voor kwekers die gebruik maken van automatische groei- en vulsystemen. De bodemgaten zorgen voor perfecte drainage.


De 7635 Carry pack

7635 Carry pack 6x9 cm
De dubbele Carry pack (6x9) is speciaal ontwikkeld voor kwekers die willen werken met dichte cups, om wortelgroei via de cups te voorkomen. Deze 6-pack heeft dezelfde afmetingen als de populaire 7629 6x9 carry pack, maar de nieuwe 7635 is geschikt voor het direct afvullen van de cups zonder pot.

“Zoals je van Modiform gewend bent, voldoen ook deze producten aan alle kwaliteits- en duurzaamheidseisen. Alle producten zijn uitgebreid intern en extern getest en gecertificeerd,” concludeert Laura.

De packs kunnen zowel in recyclebaar transparant R-PET als PS Cool Grey worden uitgevoerd.

Ook dit jaar zal Modiform weer aanwezig zijn op de GreenTech in Amsterdam, dit maal met twee stands. Een samen met Meteor Systems in het Vertical Farming Paviljoen, stand 05.270VF, waar ze het groeisysteem van 80 Acres in combinatie met opkweekproducten tonen, en Modiform’s eigen stand 05.310, waar ze hun nieuwste ontwikkelingen en producten laten zien.

Voor meer informatie:
Modiform
Ambachtsweg 15
3831 KA Leusden
T: +31 (0)33 434 31 66
E: contact@modiform.com
www.modiform.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.