woensdag 7 t/m vrijdag 9 juni, Bovenkarspel

100 soorten pioenen te zien op CNB Dutch Peony Days 2023

CNB organiseert van woensdag 7 t/m vrijdag 9 juni de CNB Dutch Peony Days. Net zoals voorgaande jaren vindt ook dit jaar de show plaats bij CNB in Bovenkarspel.

Promoten
CNB vindt promotie van de pioen erg belangrijk. Daarom wordt er groots uitgepakt en staan er tussen de 90 en 110 soorten van zowel het huidige assortiment als de nieuwste cultivars klaar in de show. De CNB Dutch Peony Days vinden gelijktijdig met de Dutch Lily Days plaats, wat met name interessant is voor de buitenlandse bezoeker.

CNB Dutch Peony Awards 2023
Net als voorgaande jaren worden de inzendingen gekeurd door een vakjury en wordt de CNB Dutch Peony Award uitgereikt. Deze vakjury bestaat uit experts en professionals uit het pioenenvak die de inzendingen zullen beoordelen op: uniformiteit, vaasleven, knop- en bloempresentatie. Dit jaar wordt er naast de “Beste Lactiflora, Hybride en ITOH” ook een award toegekend aan de “Beste nieuwkomer”.

Inzenden
Al jaren showen kwekers hun soorten tijdens de CNB Dutch Peony Days. Inzenders kunnen contact opnemen met de CNB Pioenenvertegenwoordiger Gijs Laan.

Bezoeken
De show is vrij te bezoeken aan de Veilingweg 1 in Bovenkarspel. Het is niet nodig om een afspraak te maken.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.