Nieuwe testfaciliteit Chrysal Africa geopend

De nieuwe testfaciliteit van Chrysal Africa in Nairobi is vandaag officieel geopend. Het evenement werd opgeluisterd door de aanwezigheid van de ambassadeur van het Koninkrijk der Nederlanden in Kenia, de heer Maarten Brouwers, CEO van de Kenya Flower Council, de heer Clement Tulezi, vertegenwoordigers van CMA CGM en Maersk, enkele kwekers en bloemenimporteurs en andere relaties uit de branche.

De lancering van de faciliteit betekent de start van een strategische partnerschap tussen Chrysal, de Kenya Flower Council en de Nederlandse Ambassade, met als missie om de komende jaren de zeevracht van bloemen vanuit Kenia verder te ontwikkelen.

De faciliteit is uitgerust met state-of-the-art gecontroleerde klimaatkamers en een innovatief dataplatform, waardoor uitgebreide proeven en datamining mogelijk zijn om optimale behandelingsparameters en gecontroleerde klimaatinstellingen voor elke bloem te bepalen.

Chrysal Africa is uiteraard aanwezig en te bezoeken op de International Flower Trade Expo (IFTEX), welke deze week eveneens in Nairobi plaatsvindt.

Voor meer informatie:
Redbad Verduijn
Chrysal
T: +254 799 117 343
redbad.verduijn@chrysal.com
www.chrysal.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.