Nieuwe zaadproductielocatie voor Takii in het Turkse Karacabey

Veredelaar Takii heeft een nieuwe productielocatie voor zaden geopend in Karacabey, Turkije. "Deze uitbreiding is een belangrijke mijlpaal voor Takii. Het versterkt onze wereldwijde aanwezigheid en vergroot onze mogelijkheden om hoogwaardige zaden aan klanten overal ter wereld te leveren", aldus het bedrijf.

De nieuwe zaadproductielocatie van Takii in Karacabey, Turkije

De nieuwe vestiging in de provincie Bursa is uitgerust met geavanceerde technologie en innovatieve apparatuur, waardoor het zaadproductieproces van zowel groente- als bloemenzaden naar een hoger niveau wordt getild. De kas van 61.000 m2 voldoet aan de hoogste gezondheids-, veiligheids- en milieunormen. De staalconstructie van de schuur van 2.400 m2 is ontworpen om bestand te zijn tegen sterke aardbevingen.

Op de officiële openingsceremonie waren prominente gasten aanwezig, zoals de Japanse ambassadeur, de burgemeesters van zowel Bursa als Karacabey, parlementsleden en vertegenwoordigers van de tuinbouwsector. Bovendien onderstreepte een delegatie van zowel Takii Japan, Takii Europe als Takii Turkey de goede onderlinge samenwerking en het gezamenlijke doel om groei te bewerkstelligen.


De delegatie van Takii Japan, Europa en Turkije

Het lint wordt doorgeknipt


De vestiging van Takii in Karacabey, Turkije

Deze nieuwe zaadproductiefaciliteit in Bursa vormt een aanvulling op Takii's activiteiten in Turkije, waar het al twee onderzoeks- en ontwikkelingslocaties heeft in Antalya.

Voor meer informatie:
Takii Europe
marketing@takii.eu
www.takii.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.