Orchideeënkunstwerken tijdens Duitse designbeurs IMM Cologne

Tijdens de internationale design- en meubelbeurs IMM Cologne in Duitsland worden bezoekers verwelkomd met indrukwekkende orchideeëninstallaties in de Design Post. De tijdelijke kunstwerken bestaande uit ongeveer 1000 orchideeën, brengen het thema Spring Edition tot leven. Van 4 tot 7 juni zijn in de Design Post, een historisch en monumentaal gebouw tegenover het beursterrein, de nieuwste ontwerpen op het gebied van interieurdesign te ontdekken. Orchideeën, met hun elegante en sierlijke bloemen, vormen de perfecte aanvulling op de wereld van design.

Design van het hoogste niveau
Het tijdelijke kunstwerk is ontworpen door bloemiste Susanne Schmitt, eigenaresse van Blumenhaus am Hofgarten in Düsseldorf, die bekend staat om haar bijzondere creaties. Voor Keulen heeft ze twee metershoge bomen geplant met diverse soorten orchideeën en dun vedergras. Op het ruime terras van de Design Post worden in plantenbakken van de Italiaanse fabrikant ETHIMO ook speciale tuinorchideeën gepresenteerd.

Design Post Keulen Spring Edition
De Design Post in Keulen staat sinds 2006 voor een uniek showroomconcept. Internationale merken presenteren zich op meer dan 3.500 vierkante meter en tonen het hele jaar door actuele woon- en interieurtrends. De designbeurs trekt jaarlijks circa 130.000 ontwerpers, architecten en interieur designers van over de hele wereld. In de inspirerende tentoonstelling kun je niets kopen – in plaats daarvan draait het om inspiratie en informatie.

Design Post Spring Edition vindt plaats tijdens de IMM Cologne van 4 tot en met 7 juni. Meer informatie is te vinden op www.orchidsinfo.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.