Nieuwe sponsorovereenkomst Rabobank en GrootGroenPlus getekend

Vakbeurs GrootGroenPlus en Rabobank hebben de sponsor-overeenkomst opnieuw verlengd. Beide partijen zijn tevreden over de samenwerking, die in de loop der jaren meer de vorm van een partnerschap heeft aangenomen.

De nieuwe sponsorovereenkomst werd op vrijdag 2 juni 2023 getekend, hiervoor waren namens Rabobank Corné de Vooght en namens GrootGroenPlus Erik Bastiaensen en David Bömer aanwezig. Wederom een bijzonder moment; Rabobank is namelijk al vanaf dag 1 deelnemer van vakbeurs GrootGroenPlus en met deze ondertekening zegt Rabobank zelfs haar steun toe tot aan de 35e editie van de vakbeurs in 2025.

De sponsorgelden die hiermee zijn toegezegd worden net als voorgaande jaren onder meer gebruikt voor het bieden van gratis wifi op de beursvloer en de ontwikkeling en vulling van de GrootGroenPlus-app, die inmiddels in vier talen beschikbaar is.

Uitreiking prijzen
Als hoofdsponsor zal Rabobank vanzelfsprekend weer een prominente rol spelen op vakbeurs GrootGroenPlus. Rabobank zal aanwezig zijn met een vernieuwde stand. Daarnaast speelt de bank een rol bij de uitreiking van de Jac Lodders- en Jan van Dongen-prijzen voor de beste stands. Rabobank zal de juryvoorzitter aanwijzen.

Klik hier voor meer informatie over de beurs.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.