Maak kennis met Sira: witte Santini met felgroen hart

Royal van Zanten presenteert haar nieuwste creatie: Sira, een witte Santini met een opvallend fel groen hart. Met sterke stelen en een goed vaasleven is Sira volgens Royal Van Zanten een must-have die zij samen met LS Santini op de markt brengen. 

Veredeling van Sira 
Sira werd ontdekt tijdens de veredelingsproeven, waarna het ras werd getest bij LS Santini in Bleiswijk: een Santini kwekerij die al jarenlang garant staat voor kwaliteit, diversiteit en continuïteit. Nu is Sira commercieel verkrijgbaar. Het succes van Sira is te danken aan de bloemvorm-kleur combinatie en het uitzonderlijke lange vaasleven. Een winnende keuze dus volgens Royal van Zanten. 


Chrysant Sira 

De markt op
Met jaarrond een wekelijkse aanvoer van 25.000 stelen op de veilingen van Royal FloraHolland in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg, is Sira klaar om de markt te veroveren. Om Sira extra onder de aandacht te brengen heeft Wouter Jongkind van Royal Van Zanten afgelopen week een groot aantal handelaren bezocht.

Elk bezoek wordt vergezeld van een fris, zomers boeket met Sira, voorzien van een bloemenkaartje waarop de eigenschappen van deze bloem extra worden benadrukt: de witte bloemblaadjes in combinatie met het felgroene hart, stevige stelen en een uitzonderlijk goed vaasleven. Santini Sira past perfect in elke setting en biedt bloemisten de creatieve vrijheid om te variëren.


Chrysant Sira 

Over Royal Van Zanten
Van Zanten Breeding is een internationale koploper in de veredeling en vermeerdering van snijbloemen (Alstroemeria, Statice, Limonium, Chrysanthemum en Bouvardia) en van potplanten (Aster, Alstroemeria, Celosia, Chrysanthemum en Multiflora). Het is het doel om de passie door te geven waar de organisatie sinds de oprichting in 1862 voor staat. Onze gedeelde passie is één van de vijf waarden die onze cultuur bepalen: passie, kwaliteit, elke dag beter, ambitie en royal.


Chrysant Sira 

Het predicaat Koninklijk werd het bedrijf in 1901 toegekend. Vandaag de dag staat dit voor klantgerichtheid en respect voor de mensen. Royal Van Zanten heeft ruim 1.100 medewerkers die werken vanuit de thuisbasis in Nederland en op de internationale veredelings- en productielocaties in Oeganda, Zuid-Afrika en Colombia.

Voor meer informatie:
Royal van Zanten 
Lavendelweg 15
1435 EW Rijsenhout
T: +31 (0)297 38 70 00
www.royalvanzanten.com
customerservice@royalvanzanten.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.