Bevindingen Nederlands bloemdesigners over Japanse markt

Gasten op de residentie van de Nederlandse Ambassadeur in Tokio konden dit voorjaar tot twee keer toe genieten van prachtige bloemstukken van de hand van één van Nederlands bekendste bloemdesigners, Dennis Kneepkens en Mick Stubbe.


Dennis Kneepkens (l) en Mick Stubbe (r) met Denise Lutz, Landbouwraad in Japan (foto: Shigeki Kuribayashi)

Kneepkens en Stubbe, wereldwijd actief onder meer in het Midden-Oosten, China en Japan, verzorgde de stijlvolle aankleding van de residentie tijdens twee officiële gelegenheden: de “Tulip-Garden Viewing” waarbij de residentietuin met 16.000 tulpen in volle bloei werd opengesteld voor zowel zakelijke contacten als het algemene publiek, en de Koningsdag-receptie die na een onderbreking van drie jaar eindelijk weer plaatsvond.

Kneepkens en Stubbe zijn al jaren actief op de Japanse markt met workshops en evenementen. Landbouwraad Denise Lutz sprak hen over hun ervaringen in Japan, het land van ikebana. Op Agroberichten Buitenland leest u hun bevindingen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.