Snijhortensia-aanvoerders op RFH presenteren vernieuwde assortimentscatalogus

De lente is in volle gang en zo ook het seizoen van de snijhortensia. De indrukwekkende grote bloemen, van vertrouwde Nederlandse kwaliteit, zijn weer in grote aantallen beschikbaar. Het gevarieerde assortiment is samengebracht in een vernieuwde assortimentscatalogus. Via designfiles en voorbeelden van stijlvolle boeketten worden bloemisten geïnspireerd om met hortensia af te wijken van standaard bloemwerk en consumenten te verrassen en verleiden met imposant bloemwerk.

Om bloemisten en handelaren kennis te laten maken met het gevarieerde assortiment hebben de snijhortensia-aanvoerders van Royal FloraHolland, verenigd in het promotiecollectief Hydrangea World, een vernieuwde assortimentscatalogus uitgebracht. In de vernieuwde snijhortensia catalogus staat per kleur een overzicht van alle variëteiten die in het seizoen 2023 in ruime hoeveelheden beschikbaar zijn of komen. Ook staan er verschillende noviteiten in.

Inspiratie via designfiles
Hortensia’s staan symbool voor schoonheid, dankbaarheid, gratie en overvloed. Het is één van de geliefdste bloemen voor events en speciale gelegenheden, maar de bloem is ook uitermate geschikt om bijzondere boeketten te maken. Bijvoorbeeld om iemand te bedanken, een speciale gebeurtenis te vieren of om je als consument zelf te verwennen.

Door het volume én de uitstraling van de snijhortensia creëer je met enkele stelen al snel iets bijzonders. Om te laten zien op welke manieren de snijhortensia gecombineerd kan worden in commercieel bloemwerk, heeft Hydrangea World speciaal voor bloemisten designfiles ontwikkeld met inspirerende maar vooral ook toegankelijke ideeën. In samenwerking met bloemisten zijn 4 thema’s uitgewerkt om verschillende type boeketten te creëren met één, drie of vijf hortensia's. Van ‘ Natural Beauty’ tot ‘Exotic Impact’.  

Hydrangeaworld
De snijhortensia kwekers werken samen binnen de promotiecampagne Hydrangeaworld. Voor meer inspiratie, informatie en verzorgingstips bezoek de website hydrangeaworld.com of volg @hydrangeaflowercreations op  Instagram of Facebook.  

De digitale catalogus en de designfiles zijn hier te downloaden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.