Group de Ceuster integreert bedrijvengroep Hawita

Vanaf 26 mei 2023 is de Hawita Group, gevestigd in Duitsland, Italië en Letland, onderdeel van de Group de Ceuster. Het doel van de integratie is om de krachten te bundelen binnen de "Plant care"-divisie van GroupDC en een voortrekkersrol op te nemen. 

GroupDC is een familiebedrijf in biologische en organisch-minerale meststoffen alsook biologische gewasbeschermingsmiddelen voor de preventie of behandeling van plantenziekten. Het “Plant care” productengamma omvat daarnaast ook potgronden, bodemverbeteraars, afdekmaterialen en graszaden.

De Hawita Group is al jaren een Europese producent van bodemverbeteraars, potgronden en kwekerspotten. De portfolio's van de 2 bedrijvengroepen vullen elkaar aan. Hawita zal onder de paraplu van GroupDC blijven opereren als een onafhankelijk bedrijf met hetzelfde managementteam.


Tom de Ceuster en Simon Tabeling 

Tom De Ceuster: “De integratie van Hawita in onze bedrijvengroep is bedoeld om de slagkracht in Duitsland substantieel te vergroten. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat de gezamenlijke inspanningen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, en de bundeling van de kennis die beide organisaties in hun vakgebied hebben, mogelijkheden creëren voor innovatieve denkprocessen. Samen willen wij deze synergiën gebruiken om hoogwaardige en innovatieve oplossingen te blijven aanbieden aan onze klanten in de hobby- en professionele sector. Duurzaamheid is daarbij onze drijfveer.“


GroupDC - Hawita

Simon Tabeling, Managing Director van de Hawita Group, ziet de overname als een grote kans voor verdere groei in een uitdagende marktomgeving: "Ik ben ervan overtuigd dat GroupDC de ideale partner is voor de Hawita Group. Onze klanten zullen ongetwijfeld baat hebben bij de nieuwe mogelijkheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Samen zijn we nog krachtiger en bieden we hobby- en professionele klanten alles wat ze nodig hebben om te slagen."

Voor meer informatie:
GroupDC 
Bannerlaan 75
B-2280 Grobbendonk, België
Tel.: +32 (0)473 77 79 79  
spee@groupdc.be  
groupdc.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.