Murara Plants Ltd wint Renewable Energy Award

Murara Plants wint de eerste prijs in de categorie Renewable Energy (small consumer) tijdens de 19e Energy Management Awards (EMA) in Nairobi, Kenia. Murara Plants is een dochteronderneming van HilverdaFlorist en biedt een uitgebreid assortiment snijbloemen, pot- en tuinplanten.

De EMA Awards worden georganiseerd door de Association of Manufactures van Kenia, als erkenning voor bedrijven die hun energieverbruik aanzienlijk hebben verminderd door energie-efficiënte methoden en technologieën toe te passen.

De implementatie van verschillende energiebesparende maatregelen, waaronder zonne-energie, het gebruik van moderne energiebesparende lampen en de voorlichting van werknemers op het gebied van energiebeheer en -besparing hebben Murara Plants geholpen het energieverbruik met -42% te verminderen.

De prestaties van de organisatie binnen de categorie werd aangetoond tijdens de uitgevoerde audits, waardoor Murara Plants als beste onderneming naar voren kwam.

Voor meer informatie:
Murara Plants Ltd
www.muraraplants.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.