Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IFEX Japan is nu IFEX Kunming

Van 15 tot 17 september 2023 wordt in Kunming, China, de International Flowers & Plants Expo (IFEX) gehouden. De beurs, voorheen bekend als IFEX Japan, is een beurs voor zakelijke promotie, georganiseerd door RX (Reed Exhibitions). Naar verwachting komen er meer dan 30.000 distributeurs, handelaren, telers en e-commerce-spelers.

De laatste editie van de IFEX vond in 2019 plaats in Tokio, Japan. Dit jaar vindt de beurs plaats in Kunming, ook wel bekend als de grootste productieregio voor snijbloemen in China, in het Kunming Dianchi Lake International Convention and Exhibition Centre. De beursvloer bedraagt circa 50.000 vierkante meter.

Naar verwachting zal zo'n 90% van de grote telers in Yunnan op de beurs aanwezig zijn. Naast de exposanten zal er een reeks activiteiten worden georganiseerd, zoals een internationaal forum over gewasbescherming en kwekersrechts.

Voor meer informatie: 
Kunming International Flowers & Plants Expo (IFEX)
Sara.qin@rxglobal.com 
www.ifexflowerexpo.com 

Publicatiedatum: