Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rondleidingen op 21 juni, 2023

BKD 100 jaar: een kijkje in het laboratorium

BKD bestaat dit jaar 100 jaar. Toen de vereniging ‘De Narcis’ in 1923 begon met vrijwillige veldkeuringen, werd de basis gelegd voor de huidige Bloembollenkeuringsdienst. Ze zijn er trots op al 100 jaar een belangrijke schakel in de bloembollenketen te zijn en willen graag met  stilstaan bij dit mooie jubileum en opent daarom de deuren van haar laboratorium op woensdag 21 juni. "

"In de zomer van 2020 hebben wij de nieuwbouw van ons laboratorium afgerond en het lab officieel in gebruik genomen. Vanwege corona, hebben wij hier echter destijds geen aandacht aan kunnen besteden. Daarom nodigen wij u in het kader van ons jubileum graag alsnog uit om ons laboratorium te komen bekijken tijdens een rondleiding."

  
De rondleidingen vinden plaats op woensdagochtend 21 juni 2023. Het programma dat ze hebben gepland duurt ongeveer 1 uur (men wordt na aanmelding voor een specifiek tijdstip ingedeeld). "U krijgt een rondleiding op ons nieuwe laboratorium, met een toelichting op de uitvoering van toetsen. Ook vertellen wij u meer over ‘100 jaar BKD’ en ‘BKD in de toekomst’ en is er ruimte om elkaar te ontmoeten en vragen te stellen onder het genot van een kop koffie."

 
Wilt u deelnemen aan het programma? Klik hier om aan te melden. 

U kunt zich aanmelden tot en met 4 juni 2023. Na aanmelding ontvangt u een bericht over het tijdstip waarop u bent ingedeeld.

Voor meer informatie
BKD
www.bkd.eu 

Publicatiedatum: