Orchideeënkas So Natural in de verkoop

Binnenkort begint Mustang Demolition met de demontage van de Orchideeënkwekerij van So Natural in Bleiswijk. Net zoals de zojuist gedemonteerde kwekerij van Fransen Orchideeën, zal ook deze kas inclusief de gehele inventaris gedemonteerd worden.

De laatste orchideeën zijn een tijdje geleden al de deur uit gegaan. "Door de goede staat waarin de kas en alle inventarissen zich verkeren, wordt vrijwel de gehele kas te koop aangeboden door partnerbedrijf Kerklaan Horti Materials", zo laat het bedrijf weten.

De breedkap kas wordt in zijn geheel inclusief alle interne transport systemen, verwarmingsinstallatie, watertechnische installatie, koelinstallatie, oppotmachine en overige inventarissen te koop aangeboden. Alle installaties, machines en onderdelen worden ook los aangeboden. In deze link vind u een gedetailleerde omschrijving per onderdeel.

Voor meer informatie:
Kerklaan Horti Materials
Noordeindseweg 346A
2651 LM Berkel en Rodenrijs
Dylan van der Burg
T: +31 6 83 31 50 22
E: info@kerklaangreenhouses.nl 
www.kerklaangreenhouses.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.