Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Virus in tulp; hoe kunnen we hierop grip krijgen?

Hoe kunnen we grip krijgen op virussen in tulpen? Bezoek de Open Dag Tulp op donderdag 25 mei bij Vertify in Zwaagdijk om antwoord te krijgen op deze vraag.

De dag bestaat uit een rondgang op de proefvelden van de tulpen en interessante presentaties. Het thema van deze dag is ‘Virus in tulp’.
Tijdens de rondgang op de proefvelden worden de resultaten van praktijkonderzoeken gepresenteerd door de teelt- en onderzoekspecialisten van Agrifirm-GMN. Syngenta staat stil bij de mogelijkheden in spuittechnieken, De Groene Tulp zal de proeven toelichten in vuur, WN Kramer vertelt hoe een vitale bodem bereikt kan worden en CAV Agrotheek geeft uitleg over de lopende proeven.

Gezamenlijke presentaties
In een gezamenlijk moment zullen er presentaties worden gehouden waarin Vertify projectleider Frank Kreuk vertelt hoe minerale olie in tulp kan worden toegepast. Ineke Stijger en Martin Verbeek van de WUR lichten het project Toekomst Virusvrije Bloembollen toe en Yorick van Leeuwen van CNB Teeltadvies presenteert de ervaring van virus op het veld.
 
Ochtend of middagprogramma naar keuze met lunch
U kunt kiezen voor een ochtend- of een middagprogramma met rondgang en plenaire presentaties.
 
Verlengen spuitlicentie
U kunt uw spuitlicentie (thema Teelt) verlengen a € 55,00 excl. BTW.

bron: Vertify

Publicatiedatum: