Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Video: 'How it's made' bij MNP / Suntory

In een nieuwe animatie toont MNP / Suntory hoe de veredelaar al sinds 1989 elk jaar weer nieuwe, unieke en duurzame variëteiten en merken op de Europese sierteeltmarkt brengen. Bekend zijn o.a. Surfinia, Senetti, Princettia, Beedance, Surdiva en de bekende Mandevilla’s met de naam Sundaville. En wist u dat deze merken allemaal directe familie van elkaar zijn?

Sidenote
Het effectief uitleggen van hoe het er bij de veredelaar aan toegaat, is door de lange sierteeltketen vrij complex. Daarom besloten 'de planten pioniers' van MNP / Suntory om een korte animatiefilm te maken waarin de planten de hoofdpersonages zijn. Door middel van een vereenvoudigd en grappig verhaal maakt een klein Sundaville stekje de unieke reis van Japan naar Nederland, door deskundige handen en onder toeziend oog van echte pioniers, via laboratoria, langs creatieve marketing- en communicatie-ideeën en in de schijnwerpers op internationale tentoonstellingen.

Voor meer informatie:
MNP / Suntory
mnpflowers.com

Publicatiedatum: