Dania en Danique zijn de nieuwe generatie Primula’s van Sakata

Recente veredelingsontwikkelingen stellen Sakata in staat om hun Primula-assortiment naar een hoger niveau te tillen. De introductie van de nieuwe midden-vroege Danique-serie, vlak na de recent  ge├»ntroduceerde vroege Dania-serie, moet een nieuwe standaard in het Primula-segment worden.


Dania

"Dania is een uniforme serie met minder koude behoefte dan concurrerende series, waardoor deze ideaal is voor de vroege markt van november - februari. Natuurlijke compactheid betekent dat er minder remstoffen nodig zijn. De goede zaadkwaliteit geeft een uitstekende kiemkracht, resulterend in sterke, compacte planten met mooi gevormde bloemen in felle kleuren. Ideaal voor packs en 9-10,5 cm potten. De serie bestaat uit 8 kleuren en is ook verkrijgbaar als mix."


Danique

Danique heeft dezelfde genetische kwaliteiten van de Danova-serie en legt de lat hoger naar een nieuwe kwaliteitsstandaard. "De genetische compactheid en minder behoefte aan remstoffen zijn belangrijke kenmerken van deze serie, die ontwikkeld is voor bloei van december tot februari en daarom perfect afgestemd is op het midden-vroege segment. Geschikt voor packs en 9-10,5 cm potten, de serie bestaat uit 9 verschillende kleuren en is ook verkrijgbaar als mix."

Voor meer informatie:
Sakata Ornamentals
ornamentals.sales@sakata.eu
www.sakataornamentals.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.