Software-only-oplossing voor efficiënte arbeidsregistratie

Met de introductie van FS Performance Essentials 4.0 brengt Priva een software-only arbeidsregistratiesysteem op de markt. Het systeem biedt tuinbouwbedrijven de mogelijkheid om eenvoudig en snel te starten met efficiënte arbeidsregistratie zonder dat speciale Privahardware nodig is.

Priva FS Performance Essentials 4.0 is ontworpen om tuinbouwbedrijven te voorzien in de behoeften aan een betrouwbaar en nauwkeurig arbeidsmanagementsysteem. Het programma biedt een complete set basisfuncties om de efficiëntie te verhogen en de arbeidskosten te verlagen.

“Met realtime inzicht in arbeids- en productiecijfers en rapporten om bedrijfsgegevens over meerdere gewassen te analyseren, voorziet het programma in belangrijke managementinformatie die nodig is om belangrijke operationele, tactische en strategische beslissingen te nemen”, zegt René Ton, Team Lead Direct Sales bij Priva.  

Software-only
Een van de belangrijkste voordelen van FS Performance Essentials 4.0 is dat het een software-only-oplossing is. "Dit betekent dat tuinbouwbedrijven kunnen profiteren van geavanceerde software zonder dat ze speciale Priva FS Performance hardware hoeven te installeren."

Het registreren van activiteiten is eenvoudig, zegt René. "Dit kan met behulp van individuele smartphones door het scannen van barcodes, QR-codes, NFC-tags of door handmatig in te voeren. Ook kan er gebruik worden gemaakt van centrale tablets voor handmatige invoer.
Daarnaast kan operationele data eenvoudig worden gedeeld met derden via een standaard API-interface."

Voor meer informatie:
Priva
contact.priva@priva.nl 
www.priva.com/nl/fs-performance-essentials-4


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.