Amerikaanse vestiging ISO Group officieel geopend

De officiële opening van de nieuwe locatie van ISO Group in het Amerikaanse Richmond is een feit! De machinebouwer heeft de mijlpijl onlangs gevierd samen met klanten, leveranciers en lokale overheden.

Wim van der Meyden en Raymond van den Berg lichtten de uitbreiding van ISO naar de VS toe en Bart van Bolhuis van de Nederlandse ambassade in Washington sprak over de duurzame relatie tussen de VS en Nederland. De officiële opening werd, met behulp van een enorme schaar, verricht door Caren Merrick, afgevaardigde van de staat Virginia.

Bij foto's van de opening schrijft de machinebouwer op LinkedIn: "Onze Amerikaanse vestiging is in lijn met onze visie om in de internationale hortisector de innovatieve machinebouwer te willen zijn die altijd toegevoegde waarde levert. We wensen VP Americas John Menendez en zijn team veel succes toe!"

Voor meer informatie:
ISO Group USA, Inc.
sales@iso-group.nl 
www.iso-group.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.