Colour Your Season introduceert Anemone Spring Beauty en Papaver Pink Perfection

Ronald Roest, Rudolf Hopmans en Dirk van Diepen kenden elkaar al langere tijd door hun gezamenlijke lidmaatschap bij telersvereniging Addenda. In 2022 hebben zij de koppen bij elkaar gestoken en zijn tot het besluit gekomen gezamenlijk de markt te bedienen onder één label: Colour Your Season. Een merk dat een breed en veelzijdig assortiment met bloeiende en vaste tuinplanten biedt.

Met zijn drieën ben je groter
De gezamenlijke passie voor tuinplanten leidt tot een breed en aantrekkelijk assortiment van vaste planten, onder één label. Het assortiment bestaat uit bloeiende vaste planten die buiten worden gekweekt en daardoor robuust en weerbaar zijn voor tuin en terras. Ook ondersteunt Colour Your Season de tuincentra door een doorlopend en afwisselend assortiment jaarrond beschikbaar te stellen met vaste prijscategorieën. Hiervoor stellen zij ook bijpassend promotiemateriaal ter beschikking.


Links de Anemone Spring Beauty in wit en roze, rechts de Papaver Pink Perfection

Noviteiten
Het assortiment van Colour Your Season blijft zich uitbreiden en ieder seizoen verwelkomen zij nieuwe bloeiende planten in hun assortiment. Zo ook dit voorjaar: vanaf week 18 is de Anemone Spring Beauty voor het eerst beschikbaar. Een prachtige lentebloeier die haar naam te danken heeft aan de rijkelijke bloei die zorgt voor lentekriebels. Vanaf week 19 verwelkomen zij de nieuwe Papaver Pink Perfection in het assortiment. De grote papierachtige ‘perfecte’ roze bloemen zijn een stralend middelpunt in de tuin.

Voor meer informatie:
www.colouryourseason.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.