Greenn wordt exclusieve partner van Iberflora

Van 3 t/m 5 oktober gaat de 52e editie van Iberflora van start in Feria Valencia. Net als andere jaren verzorgt Greenn, organisatiebureau voor internationale beursdeelnames, een Holland Collectief. Donderdag heeft Greenn daarbij ook een overeenkomst getekend met de beursorganisatie en is daarmee de exclusieve partner van Iberflora geworden.


Raúl Ferrer (Iberflora) en Maaike Koop (GREENN) tekenen de overeenkomst.

“De Spaanse vakbeurs Iberflora is de plek waar Nederlandse organisaties gezamenlijk kunnen participeren binnen een Holland Collectief”, vertelt Maaike Koop, directeur van Greenn. “Bedrijven presenteren zich gezamenlijk onder de bekende Holland-uitstraling, maar dit jaar wordt daar ook een compleet nieuwe ‘look & feel’ geïntroduceerd.” Naast de invulling van het Holland Collectief zal Greenn vanaf nu ook de overige Nederlandse deelnames behartigen, want beide organisaties hebben op 20 april 2023 officieel de handen ineengeslagen.

“Wij zijn erg tevreden met de getekende overeenkomst tussen Iberflora en Greenn. Nederland is een land waar de sleutel ligt tot de tuinbouwsector en het is een van de belangrijkste economische aanjagers. Het land is werelds meest toonaangevende exporteur van bloemen en sierplanten”, zegt Raúl Ferrer, voorzitter van Iberflora.

“Deze samenwerking geeft professionals uit beide landen de mogelijkheid om contacten te leggen en de laatste ontwikkelingen binnen de markt te bekijken. Bezoekers zullen een unieke locatie gaan zien met daarin de nieuwste trends en producten voor de tuinbouwindustrie”, voegt Máximo Solaz, directeur van Iberflora toe.

Tuinbouwvakbeurs
Iberflora is een van de grootste tuinbouwvakbeurzen van Spanje. De beurs vindt plaats in de Spaanse stad Valencia en vormt met een beursoppervlakte van 35.000 vierkante meter een belangrijke plek voor standhouders om hun (nieuwste) producten en services te presenteren. Met name bloemen, planten, techniek en decoratie spelen op deze beurs een belangrijke rol.

Voor bezoekers is Iberflora een event om de nieuwste trends en innovaties in de markt te ontdekken. De beurs biedt professionals ook de gelegenheid om te netwerken, ideeën uit te wisselen en te leren van experts. In 2022 waren er zo'n 18.500 bezoekers en presenteerden 541 exposanten hun producten en of diensten tijdens de 51e editie. Naar verwachting zullen deze aantallen ook dit jaar weer toenemen.

Voor meer informatie
GREENN
greenn.nl


Iberflora
www.iberflora.feriavalencia.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.