Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veel noviteiten op potplantenshow Royal van Zanten

Afgelopen week presenteerde Royal Van Zanten haar nieuwste potplanten van chrysant, celosia, en asters. Het begin van de lente is een mooi moment voor de veredelaar om het assortiment te laten zien aan klanten en andere geïnteresseerden. Door in een bloeiproef het gehele assortiment te presenteren, kunnen kwekers goed beoordelen welke producten interessant kunnen zijn voor hun tuin.

De nieuwe potchrysant Mount Corbet was de showrunner van de week. Deze spierwitte decoratieve chrysant heeft een ijzersterke houdbaarheid en een snelle reactietijd.

Maar ook de potcelosia viel op tijdens de trials. “De afgelopen jaren heeft ons assortiment een mooie groei doorgemaakt. Door ‘out of the box’ te denken krijgen weelderige planten als Celosia Wild en Dark Shades een steeds belangrijkere rol in de markt” aldus Nick Nieuwesteeg, Marktmanager bij Royal Van Zanten.


Links Colorita, rechts de nieuwe potchrysant Mount Corbet 

De potalstroemeria lijn Colorita werd dit jaar gepresenteerd in een 15 cm pot, kleiner dan de normale 19 cm pot. Nick: “hiermee willen we kijken of we de potalstromeria breder in de markt kunnen zetten.” De voorjaarsshow bij Royal Van Zanten wordt gezien als een sneak preview voor de Flowertrials, waar Royal Van Zanten altijd groots uitpakt.

Voor meer informatie:
Royal Van Zanten
Lavendelweg 15
1435 EW Rijsenhout
Tel.: +31 (0)297 387170
www.royalvanzanten.com

Publicatiedatum: