Verhuizing in het verschiet voor Javado

Al vanaf de oplevering van het pand in 2006 is Javado gevestigd op Venus 116 in Honselersdijk, maar daar komt verandering in. Tegen het einde van dit jaar verhuist de plantenexporteur van Venus naar Jupiter. "Naar het voormalige pand van OZ-Hami om precies te zijn," aldus Evert Thielen, directeur van Javado. "We merken dat we qua verwerkingsruimte erg dicht tegen de grens aanzitten. Toen er ruimte vrij bleek te komen op Jupiter, waren de contacten snel gelegd. Inmiddels is alles rond. De extra ruimte die we tot onze beschikking krijgen kunnen we goed gebruiken."

Om misverstanden te voorkomen, wil Thielen benadrukken dat Javado geen onderdeel is van de Dutch Flower Group. "Ik snap dat een verkeerde conclusie snel getrokken is, maar het is eigenlijk heel simpel. Javado zoekt ruimte om te groeien en DFG zoekt huurders voor een gedeelte van het vastgoed. Wij zijn en blijven Javado, onderdeel van de WBE groep."

Later dit jaar zal een verhuisbericht volgen met de adresgegevens en de exacte verhuisdatum.

Voor meer informatie:
Javado
javadoplant.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.