Ben Pieterse gestart als technisch adviseur bij Stolze

Sinds januari maakt Ben Pieterse deel uit van het verkoopteam van Stolze. Hij start als commercieel technisch adviseur die zich voornamelijk bezig zal houden met belichting. Ben is 28 jaar en woont in Den Bosch, maar zal ook vaak in Zuid-Holland te vinden zijn.


Ben Pieterse 

"Door mijn achtergrond in de indoor farming heb ik al aardig wat ervaring met belichte teelten en de techniek die daarbij komt kijken. Als ondernemer en kweker heb ik zelf ook de uitdagingen van de tuinbouwwereld ervaren.

Na enkele maanden meelopen met o.a. Tom Tetteroo ben ik klaar om alle trouwe Stolze klanten de komende jaren te helpen met hun uitdagingen. Vooral op het gebied van verlichting, maar ook op het gebied van elektro- en watertechniek kan ik uit de voeten.

Kwaliteit, klantgerichtheid en heldere communicatie staan bij mij hoog in het vaandel en ik zal ervoor zorgen dat onze klanten de vertrouwde Stolze aandacht krijgen die ze verdienen."

Voor meer informatie:
Stolze
Honderdland 781 
2676 LV Maasdijk
Tel.: +31 (0)85 237 5000
info@stolze.nl 
www.stolze.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.