Horti divisie van Paardekooper zet vol in op duurzaamheid

Broekhof en Dillewijn Zwapak, de verpakkingsspecialisten binnen Koninklijke Paardekooper Group, richten zich actief op het verduurzamen van het assortiment verpakkingsproducten en decoratiematerialen. Sinds jaar en dag worden hoezen en tasjes al gemaakt van gecertificeerd (FSC) papier, maar de ontwikkelingen gaan in rap tempo verder. Zo is de blik nu in het bijzonder gericht op circulariteit, het hergebruiken van gebruikte hoezen en emmers als grondstof voor nieuwe emmers en verpakkingsproducten.


Beeld uit de Duurzame Verpakkingen brochure

De duurzaamheidfilosofie van de Paardekooper horti divisie is helder en overzichtelijk samengevat in RESPECT, een visie-document waarbij de letters (Rethink, Environment, Science, People, Education, Collaboration en Transparancy) staan voor de zeven focusgebieden waarin men initiatieven neemt om duurzaamheid te verankeren in het bedrijf.

Meer informatie over de visie vindt u hier.

Voor meer informatie:
Paardekooper
www.paardekooper.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.