Martijn van Velzen verlaat Kasgroeit

Per 1 mei start adviseur arbeidsmarkt Martijn van Velzen met een nieuwe baan. Dit betekent dat Martijn na 13 jaar afscheid neemt van Kasgroeit. In 2012 is Martijn gestart bij het Mobiliteitscentrum dat later over is gegaan in Kasgroeit. Hij is betrokken geweest bij het adviseren van glastuinbouwondernemers op het gebied van HR-gerelateerde thema's en stond graag met zijn 'voeten in de kas' om zo bij de praktijk te blijven. 

Martijn: “Ik heb veel mooie projecten samen met mijn collega’s en mijn netwerk mogen ontwikkelen. Stiekem ben ik toch wel trots op wat we allemaal met Kasgroeit hebben bereikt voor de sector. Maar ook op mijn persoonlijke succesjes zoals de Stagestimulator, de succesvolle scholierendag in Ens, het project Sleutel aan je Toekomst, de filmpjes van Functies in beeld die nog wekelijks veel bekijks trekken en de collegetour die we ontwikkeld hebben voor docenten van het regulier onderwijs om ze kennis te laten maken met al het moois wat de glastuinbouw te bieden heeft. Daarnaast heb ik wel honderden mensen geholpen aan een nieuwe baan in de sector.”

Voor meer informatie:  
Kasgroeit
Louis Pasteurlaan 6
2719 EE Zoetermeer
Tel: +31 (0)88 329 20 70 
info@kasgroeit.nl      
www.kasgroeit.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.