Aangepast schouwproces in Naaldwijk op drukste piekdagen

De piek is begonnen, meldt FloraHolland. En om haar kwekers en kopers in deze piekperiode zo goed mogelijk te bedienen passen ze daarom hun processen soms aan. Zo is het opstellen in Naaldwijk op de drukste dagen wat anders opgezet, waardoor het schouwen voor een aantal productgroepen op een andere locatie mogelijk zal zijn.

"Afhankelijk van de grootte van de werkelijke aanvoer maken we keuzes hoe we het proces inrichten als er te weinig opstelposities zijn, ongeveer 10 dagen in het jaar. Bij de hoogste aanvoer kiezen we ervoor een apart orderpickgebied in te zetten. Is de aanvoer iets minder hoog dan gaan we stapelwagens op een andere locatie bufferen en gedurende de ochtend het orderpickproces in rijden (als de eerste posities leeg zijn)."

Op dinsdag 11 april kiezen ze voor een apart orderpickgebied in voor de volgende veilgroepen: 510, 540, 580, 650, 330, 430, 550 en 470.

Op de drukste dagen, dagen waarbij niet alle aangevoerde stapelwagens in de huidige orderpick-zones passen, worden deze productgroepen gebufferd en voor het proces opgesteld in de aparte orderpickzone: de oude verdeelhal van bloemen. Kopers die deze producten willen schouwen kunnen dat in de ochtend op die locatie doen. Voor de overige productgroepen verandert er niets.

In de komende periode zullen ze op drukkere dagen vaker deze maatregel inzetten. "Via de piekpagina communiceren wij iedere woensdag welke oplossingen op welke dagen worden ingezet voor de volgende week."

Bron: Royal Floraholland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.