Tweede editie Atrium Agri op bezoek bij VB

Vrijdag 31 maart was de tweede editie van 'Atrium Agri partners op bezoek bij ... ' een feit. Deze keer stelde VB haar deuren open voor meer dan 160 collega's die werkzaam zijn bij verschillende partnerbedrijven van Atrium Agri. 

Na een welkomstwoord en interview met Richard Schmit (CEO Atrium Agri) nam Edward Verbakel (CEO van VB) het woord. Hij gaf een presentatie over het duurzame kantoor en de historie van VB. Als verrassing was er ook een gastspreker, namelijk oud-wielrenner Bram Tankink. Hij vertelde over de hobbels in zijn carrière en over hoe belangrijk ambitie is bij het behalen van gestelde doelen. Dat sluit mooi aan op de slogan van Atrium Agri: “Connected through ambition”.
“De geweldige ontvangst en grote opkomst is een belangrijke stap voorwaarts in de collegiale samenwerking binnen de Atrium Agri  group,” aldus Richard Schmit, CEO Atrium Agri

Atrium Agri 
Atrium Agri is een groep van samenwerkende bedrijven binnen de internationale tuinbouwsector. Samen met groepsmaatschappijen vormt de groep een kennisplatform op het gebied van totale teeltconcepten, kassenbouw, water, klimaat, automatisering, energie, intern transport en advisering. Atrium Agri is naast een kennis- en ondersteuningsplatform voor hun eigen zelfstandig opererende groepsmaatschappijen, ook een verbinder binnen de sector. Ze stimuleren de samenwerking tussen de groepsmaatschappijen met behoud van eigen identiteit en ondernemersgeest.

Een kleine foto-impressie: Voor meer informatie: 
VB 
Galgeweg 55
2671 MT Naaldwijk
Tel.: +31 (0)174 522 222
info@vb.nl
vb.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.