Twee nieuwe commerciële managers voor Ridder

Ridder, een wereldwijde leverancier van intelligente technologieën voor de agrofoodsector, heeft wijzigingen aangebracht in zijn commercieel management. Bart de Vos is benoemd tot Chief Commercial Officer en Timo Spruijt tot Sales Director EMEA. 


Timo Spruijt, Ridder Sales Director EMEA en Bart de Vos, CCO Ridder 

Bart de Vos was eerder commercieel directeur (CCO) bij Robart, een leverancier van AI-gedreven stofzuigrobots, en bekleedde
diverse commerciële en leidinggevende functies bij verschillende bedrijven, zoals Bissell, een Amerikaans familiebedrijf voor vloeronderhoud, en de multinational Philips.

Bart's ervaring in zowel sales, marketing als engineering past perfect bij de uitvoering van Ridder's nieuwe Connected Smart Solutions strategie. Bart zal leidinggeven aan Ridder's wereldwijde Sales &
Marketing organisatie.

Daarnaast heeft Ridder Timo Spruijt verwelkomd als nieuwe Sales Director Europe, Middle East and Africa (EMEA). Timo brengt ervaring mee naar Ridder, nadat hij eerder de rol van Chief Commercial Officer vervulde bij tuinbouwtechbedrijf 30Mhz. Daarvoor werkte hij meer dan tien jaar in verschillende commerciële en leidinggevende functies bij Koppert Biological Systems in Nederland en Mexico.

Voor meer informatie:  
Ridder  
Lorentzstraat 38
3846 AX Harderwijk
Tel: +31 (0)341 416854 
info@ridder.com 
www.ridder.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.