Special Verpakkingen start vandaag

Verpakkingen zijn onverminderd onderwerp van gesprek. De afgelopen jaren hebben laten zien dat de vanzelfsprekendheid waarmee alle mogelijke grondstoffen voor handen zijn soms wankel kan zijn. Daarnaast blijft de discussie over welke grondstoffen nu het meest duurzaam zijn onverminderd doorwoekeren, en tot slot zijn er natuurlijk ook gewoon creatieve geesten die telkens weer nieuwe vormen en toepassingen bedenken.

Alle reden dus om ook dit jaar weer een specialblok te wijden aan verpakkingen in de tuinbouw. De hele maand lichten wij berichten uit over nieuwe verpakkingen, verpakkingstechnieken en eventuele verpakkingsdiscussies.

De redactie nodigt bedrijven uit berichten in te sturen. Daarnaast is de special ook een uitgelezen kans een campagne op te starten en langdurig in beeld te staan met een advertentie rondom dit thema. Vraag de tarieven en opties op maat gerust op via info@bpnieuws.nl


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.