One Flora Group en Plantify Partners Europe (Royal Lemkes & Floréac) starten eigen online orderverwerker

One Flora Group (OFG) en Plantify Partners Europe (PPE), het moederbedrijf van Royal Lemkes en Floréac, zijn per 1 april 2023 gezamenlijk een 'planten fulfilment' bedrijf gestart. De naam van de nieuwe organisatie is: Fulfilment Plants Europe (FPE). Met de oprichting van Fulfilment Plants Europe bundelen One Flora Group en Plantify Partners Europe hun expertise om als Europese fulfilment serviceprovider maximaal waarde toe te voegen aan hun klanten, leveranciers, webshops en marketplaatsen. Beide groepen beschikten al over e-fulfilment oplossingen met de bedrijven FNQ (One Flora Group) en Reguardz (Plantify Partners Europe).

Cees van der Meij (Plantify Partners Europe) en John Celie (One Flora Group).

Potentie voor de gehele sierteeltsector
One Flora Group en Plantify Partners Europe hebben een gemeenschappelijk ambitie: een succes maken van het online verpakken en verzenden van planten in Europa. Het online bestellen van planten wordt steeds meer omarmt door consumenten, maar voor webshops, retailers en marketplaces blijft het inkopen, verpakken en versturen van planten een uitdaging. Met Fulfilment Plants Europe worden de krachten gebundeld om de potentie van e-fulfilment en het online verkopen van planten voor kwekers, partners en klanten waar te gaan maken. Het doel is de meest efficiënte fulfilment partner te worden voor de sector.

Schaalbare groei voor kwekers en klanten
Fulfilment Plants Europe zet zich in om met een optimale logistieke keten de planten van hun kwekers, via hun fulfilment centrum en de verschillende aangesloten webshops, retailers en marketplaces bij consumenten in heel Europa te leveren. Fulfilment Plants Europe heeft de juiste fulfilment set-up voor een succesvol partnership en schaalbare groei met Europese dekking voor kwekers en alle type webshops, retailers en marketplaces. Deze partijen worden uitgenodigd om in gesprek te gaan over een potentiële samenwerking.

Voor meer informatie:
Fulfilment Plants Europe (FPE): https://www.fulfilmentplants.eu/nl/

One Flora Group (OFG): https://www.onefloragroup.com/

Plantify Partners Europe (PPE): https://www.plantifypartnerseurope.eu/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.