Martijn Vreugdenhil neemt afscheid van SV.CO

Tholen - Na 16 jaar trouwe dienst als verkoper en de laatste 9 jaar bovendien als directeur zwaait Martijn Vreugdenhil af als commercieel directeur bij SV.CO. Op het bedrijf aan de Zijtwende in De Lier werd dat gisteren 'gevierd' met een afscheidsfeestje.


De directie van SV.CO: Miranda Duijnisveld, Sander Verbeek, Jelle Strijbis en afzwaaiend directeur Martijn Vreugdenhil

Een afscheidsfeestje heeft altijd iets dubbels en dat was hier zeker ook het geval. Zijn vertrek kwam voor in elk geval een deel van het bedrijf onverwacht. Formeel wordt 'een verschil van inzicht over de te voeren langetermijnstrategie' als reden opgegeven, en inderdaad lijkt het erop dat Martijn gewoon zijn eigen weg wil gaan. Noch uit de woorden van collega-directieleden en medeverkopers, noch uit zijn eigen woorden blijkt sprake van onmin; het is tijd voor wat nieuws, wat dat dan ook wezen mag, en eerst een mooi reisje met het gezin.


Een erehaag voor Martijn en zijn vrouw Anne

In zijn tijd bij SV.CO - door hem uitgesproken als sveecó, door anderen als svééco, maar wat correct is weet niemand - is er een hoop gebeurd. Toen hij als beginnend verkoper binnenkwam was de fusie tussen beide plantenkwekerijen Strijbis en Verbeek nog vers, stond digitalisering nog in de kinderschoenen, teelde men nog op 2 locaties en bestond de nu zo herkenbare branding nog niet. Inmiddels bestaat de kwekerij uit 5 locaties en zijn er vele miljoenen planten bijgekomen, die door een heel team (8 man nu t.o.v. 2 man toen) aan de man gebracht worden.

De afgelopen en komende tijd ligt de organisatiestructuur onder de loep en onderzoekt men hoe de verschillende taken het best verdeeld kunnen worden. Sinds kort (maar overigens al voor het bekend worden van de plannen van Martijn) is Miranda Duijnisveld toegetreden tot de directie en geeft zij sturing aan de financiële kant van het verhaal. Daarnaast zijn en blijven Sander Verbeek (Teelt & Algemene zaken) en Jelle Strijbis (Organisatie & Innovatie) het bedrijf leiden.

Voor meer informatie:
SV.CO
+31 (0)174 515448
verkoop@svco.nl
www.svco.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.