Marck Hagen nieuwe commercieel directeur LetsGrow.com

Marck Hagen is de nieuwe commercieel directeur van LetsGrow.com. Voor het softwarebedrijf is de komst van een commercieel directeur 'een logische stap' gezien de groei die het bedrijf doormaakt. De afgelopen jaren heeft LetsGrow.com het personeelsbestand zien verdrievoudigen en maken al meer dan 2000 telers wereldwijd gebruik van de slimme dataoplossingen die het bedrijf biedt.

Met de komst van een commercieel directeur kunnen zij wereldwijd de sales- en marketingactiviteiten blijven professionaliseren en tegelijkertijd de klanten blijven bedienen met de service die zij gewend zijn.


Marck Hagen 

De keuze van Marck om voor LetsGrow.com te kiezen was weloverwogen. Zoals Marck zelf vertelt: “De reden waarom ik bewust heb gekozen voor LetsGrow.com is ten eerste het team dat ik al kende via mijn vorige baan als Innovation Director bij Kekkilä-BVB, maar zeker ook door het portfolio dat bijdraagt in het verminderen van het gebruik van energie en grondstoffen door slimme beslissingsondersteuning vanuit data. Ik zie het als een uitdaging om onze klanten te helpen die stuk voor stuk aan mijn persoonlijk ideologie werken. Daarnaast is het een enorme kans om dit commercieel te ondersteunen, waardoor nieuwe innovaties financieel mogelijk worden. Dat is een combinatie van alle factoren waarin ik thuis hoor. Daarbij vind ik het belangrijk dat ik mezelf kan zijn bij een werkgever.”

De gesprekken die Marck de afgelopen periode heeft gevoerd met het team en de bezoeken aan de Fruit Logistica beurs in Berlijn en HortiContact in Gorinchem hebben er toe bijgedragen dat hij de organisatie heeft leren kennen. “De afgelopen periode heb ik LetsGrow.com leren kennen als een innovatieve, dynamische en ambitieuze organisatie, met een hart voor data, en voor de teler.”

Voor meer informatie:
LetsGrow.com
Westlandseweg 190
3131 HX Vlaardingen
+31 (0)10 460 81 08 
info@letsgrow.com
www.letsgrow.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.