Suntory Flowers benoemt nieuwe president

Suntory Flowers heeft Yasunori Yomo benoemd tot president, met ingang van 1 april a.s. Hij volgt Taizo Chinju op, die gepromoveerd is tot voorzitter.


Yasunori Yomo

Yomo begon zijn carrière als kweker toen hij in 1995 werd aangesteld bij de afdeling bloemenzaken van Suntory. Daarvoor was hij werkzaam in de wijnsector bij Suntory's Yamanashi Winery. Hij studeerde af aan de Universiteit van Kyoto met een master in landbouwwetenschappen en maakte deel uit van de faculteit pomologie, gericht op fruit. Meer recent leidde hij onderzoek, ontwikkeling en teelt en stapte vervolgens over naar de zakelijke kant, waarbij hij de binnenlandse activiteiten en bedrijfsstrategie van Suntory Flowers beheerde.

"Yasunori heeft diepgaande en uitgebreide kennis en ervaring in onze sector, niet alleen op zakelijk maar ook op wetenschappelijk gebied," zegt Chinju. "Hij begon zijn carrière als veredelaar en heeft ervaring met de verkoop, marketing en planning van perkplanten en snijbloemen. Ik geloof dat Yasunori ons naar de volgende fase zal brengen."

Een van de spannendste ontwikkelingen is de feestelijke opening van de nieuwe Suntory Innovation Field onderzoeksfaciliteit afgelopen najaar, zegt Yomo. "Vanuit deze nieuwe basis zijn we van plan bloemen en groenten te ontwikkelen om mensen via planten opwinding en verwondering te brengen," zegt hij. "Suntory Flowers heeft het decor en het landschap van de wereld veranderd en verhalen gecreëerd die nooit eerder zijn vertoond tussen mensen en planten. Suntory Flowers Innovation Field zal dit soort innovatie versnellen."

Suntory Flowers kondigt ook wijzigingen aan in haar Noord-Amerikaanse leiderschapsteam. Executive General Manager Masashi Matsumura verhuist naar de drankenkant van Suntory Holdings met een focus op wereldwijde bedrijfsontwikkeling. Toshio Matsuyama komt van Suntory Holdings naar Suntory Flowers en Kentaro Suka zal hem als manager ondersteunen.

"Masa heeft veel gedaan om onze Suntory Flowers business uit te breiden, vooral in Noord-Amerika," zegt Chinju. "Hij heeft een sterk team en hechte relaties met onze klanten opgezet. Hoewel we Masa zullen missen, zal hij in zijn volgende functie bijdragen aan de groei van Suntory's wereldwijde drankactiviteiten. Toshio is een nieuwkomer bij Suntory Flowers, maar hij heeft een brede carrière als lid van het managementteam van een joint venture in alcoholische dranken en als directeur van een ander bedrijf van de Suntory-groep. Kentaro werkt al 20 jaar voor Suntory Flowers op het gebied van verkoop, marketing en planning. Beiden zullen een nieuwe impuls geven aan onze internationale activiteiten."

Zowel Matsuyama als Suka zullen nauw samenwerken met het in de VS gevestigde team van General Manager T Jay Higgins, Marketing Director Delilah Onofrey en Sales and Product Representative Lorentina McKoy. Yukina Tani blijft in haar ondersteunende rol.

Voor meer informatie: 
Suntory Flowers
www.suntoryflowers.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.