Van Zanten Flowerbulbs Tulpenweek woensdag van start

Woensdag 29 maart start de Van Zanten Flowerbulbs Tulpenweek. Het is weer tulpentijd en zo ook bij Royal Van Zanten Flowerbulbs. Vanaf woensdag 29 maart openen zij hun showtunnel in Hillegom voor de Van Zanten Flowerbulbs Tulpenweek.

In de showtunnel staan 150 soorten tulpen opgeplant. Van de meest bekende enkele tulp tot aan de nieuwste soorten. Geïnteresseerden binnen de tulpensector kunnen deze week niet alleen het brede assortiment bekijken, ook gaan de collega’s van Van Zanten graag in gesprek over de laatste ontwikkelingen en de toekomst van Nederlands bekendste bloembol.

De VZF Tulpenweek vindt plaats van woensdag 29 maart tot en met woensdag 5 april 2023. Johannes Noor, Bas Romijn, Jelle Riel en Tigo Dik leiden bezoekers rond, voor meer informatie of het maken van een afspraak kan men contact opnemen via n.vanangeren@royalvanzanten.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.