Kunstwerk ‘Wereld Bloem bol' onthuld bij Royal de Ree Holland

Bij Royal de Ree Holland in Lisserbroek is afgelopen donderdag de Reuzenbol ‘Wereld Bloem bol’ onthuld. Dit kunstwerk is geplaatst ter ere van de nieuwbouw en renovatie van het kantoor te Lisserbroek.

De Reuzenbol is onthuld door Jørgen de Ree en wethouder van de gemeente Haarlemmermeer Marja Ruigrok. Op de Reuzenbol, geschilderd door Jan Hogervorst, zie je de wereldkaart, waar een tulpenbol uit barst.

Jørgen de Ree (CEO Royal De Ree): “Royal De Ree Holland ziet de Bollenstreek als de grootste showtuin van het bloembollen vak. Door een Reuzenbol te adopteren en ons aan te sluiten bij de fietsroute, dragen we bij aan de bekendheid van de bloembol en de beleving van de Bollenstreek. Wij werken met de natuur en geven deze weer door. We doen dit door het exporteren van bloemenbollen over de hele wereld. Deze bloemen zorgen voor veel kleur en vreugde in de tuinen van mensen. Dit doen we met oog voor de wereld, die letterlijk op de bloembol geschilderd staat: Royal De Ree Holland is Co2 neutraal en we streven naar een hele Co2 neutrale keten in 2024. Deze boodschap komt mooi naar voren in het kunstwerk.”

De Reuzenbollen zijn onderdeel van het project ‘Giant Tulip Bulbs’ van de Gildemeesters Bollenstreek. De (tulpen)bollen zijn 1.85 meter hoog en hebben een omtrek van 6 meter. De Reuzenbollen worden geadopteerd door stichtingen, bedrijven, gemeenten en andere instanties die de Bollenstreek een warm hart toedragen. Elke bol wordt beschilderd door een kunstenaar uit de regio. Ook deze bloembol wordt mee genomen in de fietsroute door de Bollenstreek.

Voor meer informatie:
Royal De Ree Holland
Lisserbroekerweg 60
2165 BG Lisserbroek
T: +31 252 417751
mail@royal-deree-holland.com
www.royal-deree-holland.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.