Green’05 verhuist naar nieuwe hoofdlocatie in Lansingerland

Green’05 neemt haar intrek in een nieuw hoofdkantoor. Per 1 februari 2023 is het bedrijf trotse eigenaar van het pand aan de Irisweg 1 in Bleiswijk, waar voorheen plantenkweker Plantise gevestigd was. De voorgenomen verhuisdatum staat gepland op 1 april 2023.

Waarom verhuizen?
Green’05 heeft tot nu toe de hoofdlocatie aan de Leeuwenhoekweg 74 in Bergschenhoek gebruikt voor het coördineren van al haar teeltactiviteiten. Met meerdere locaties in Lansingerland en Westland en een gestage groei in afzet ontstond de wens om nog efficiënter en duurzamer te werken.

De overstap naar een nieuwer en groter bedrijfspand ligt in de lijn met de ambities van Green’05. Directeur Arco van der Kaaij licht toe: “Het succes van Green’05 voor de toekomst is afhankelijk van de mate waarin wij de transitie kunnen maken van puur product/markt denken naar duurzaam/circulair denken. Niet alleen op het gebied van energie, maar op alle gebieden zoals ook afvalstromen, hergebruik, recycling, stikstof. Dit kunnen wij alleen realiseren met minder, maar vooral ook met grotere, moderne locaties.“

Efficiënt ondernemen
Wie het pand betreedt, ziet gelijk de efficiëntie van zowel kantoor- als teeltruimte. Een overzichtelijke en prettige ambiance om klanten te ontvangen met een directe doorloop naar de teeltvloer. Deze is zeer efficiënt en duurzaam ingericht; ideaal voor het continu verbeteren van teeltprestaties. Daarnaast beschikt deze locatie over maar liefst 12 laaddoks en een ruim parkeerterrein. Als leverancier van groene kamerplanten en bloeiende tuinplanten is het nu eenmaal van belang grote volumes planten snel te kunnen verwerken en klaar te maken voor transport.

Green’05 is een relatief jonge, maar snel groeiende en ambitieuze plantenkwekerij met meerdere locaties in Lansingerland en Westland. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de grote en middelgrote termijnorders en de klanten zijn de retail, grootwinkelbedrijven en discounters. De kracht van het bedrijf ligt in het steeds optimaal inspelen op de wensen, eisen en belangen van de klant. Green’05 levert een kernassortiment aan kamerplanten, seizoensproducten, Phalaenopsis en steeds weer nieuwe variëteiten.

Nieuwe adresgegevens & voor meer informatie:
Green’05 B.V.
Irisweg 1
2665 MS Bleiswijk
Tel.: 010 440 2828
info@green05.nl
www.green05.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.