Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Helft kaarten Vier de Lente Festival in een week verkocht

Om te proosten op de lente, en op de succesvolle eerste kaartverkoop week, organiseerde Vier de Lente Festival in samenwerking met Brouwerij Klein Duimpje een bierproeverij.

Eerste helft kaarten uitverkocht
Na de aankondiging van de line-up vorige week woensdag, werd ook de kaartverkoop voor Vier de Lente officieel geopend. En dat hoefden de festivalgangers zich geen twee keer te laten zeggen; een week later was de helft van de kaarten al verkocht.

Bier de Lente
De woordspeling is snel gemaakt; bier de lente. Voor het tweede jaar op rij werd er bij Brouwerij Klein Duimpje een heus Vier de Lente biertje getoverd, dit jaar is dat een blond biertje. Eigenaar van de brouwerij Erik Bouman vertelt: “Een licht blond biertje past perfect bij een zonnige vrijdag. Het 5% blond biertje werd speciaal voor het festival gemaakt en heeft een frisse twist van citrus. Het bier wordt uiteraard tijdens het festival geserveerd, maar ligt ook in onze eigen webshop en in supermarkten en horecagelegenheden door de hele streek, tot in Leiden.”

Meer informatie over Vier de Lente vindt u op de website.

Publicatiedatum: