Deprez bekijkt opslagbeperkingen

"Volautomatische magazijn Giraf stockeert buitenmatige producten efficiënt"

Bouwgrond wordt een schaars product. Heel wat ondernemingen met groeipotentieel stoten op deze belemmering. Deprez wil door middel van hun volautomatisch magazijn, die buitenmatige producten efficiënt stockeert, KMO's een stimulans geven.


Johan Deprez (CEO) en Jeroen Deprez (Gedelegeerd Bestuurder) van Deprez bij hun eigen volautomatisch magazijn voor buitenmaatse goederen. 

"The sky is not the limit, only an opportunity", aldus Johan Deprez. "De hoogte biedt net heel wat mogelijkheden voor ondernemers. Parkeertorens en wolkenkrabbers zijn al ingeburgerd in onze leefomgeving. Zelfs voederfabrieken werken al jaren lang top-down in hun productie. Nu is het tijd om ook andere verwerkingsbedrijven op diezelfde manier te laten werken. Daarin bieden wij een next-level-oplossing. Bij onze klanten in de versmarkt hebben we jaren geleden al die manier van multi-etages geïntroduceerd. Op vandaag staan we ook groeiende productiebedrijven buiten de voedingssector bij met advies en oplossingen, om hun toekomstige nieuwbouw te optimaliseren. De fundering moet sterker en de hoogte groter dan gewoonlijk, de grote winst zit hem in de oppervlakte."

Het volautomatische magazijn Giraf biedt mogelijkheden om europallets te stockeren, maar specifieker nog voor buitenmaatse goederen. Zo kunnen producten tot 6 meter lang en 2 meter breed opgenomen worden in de opslag. Na de invoer van de pallet, wordt onmiddellijk een 3D-scan gemaakt en de goederen gewogen. De Giraf plaatst de pallet op de best beschikbare plaats. Klanten kiezen uit  500, 1000 of 1500 kg/pallet, of nog meer indien nodig. Resultaat : zo kan de Giraf van Deprez op 450m² en een nuttige hoogte van 12m, tot 1.500 palletplaatsen creëren.

'Wie in een stockage-omgeving een heftruck moet toelaten, weet dat er heel wat beperkingen zijn. Dan heb ik het niet enkel over de spatieuze ruimte en brede gangen die nodig zijn om brede stukken te laten passeren. De kans op schade aan de stockagerekken, met een desastreuze afloop tot gevolg is een harde realiteit. Het menselijke aspect is daarnaast ook een heel belangrijke factor: voor een heftruck moet je een attest halen, je hebt personeel nodig en je wil niet weten welke dramatische ongevallen al gebeurd zijn met een heftruck. Om ook de kans op fouten en schade te reduceren, biedt de Giraf een ongelooflijke opportuniteit." Met de Giraf garandeert Deprez voor een reductie van 50% op ruimte en 100% op snelheid. 

Voor meer informatie:
Deprez Construct
Lichterveldestraat 129 a
8610 Kortemark, België
+32 (0)51 58 14 91
sales@deprez.be 
www.deprez.be   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.