Flower Circus voegt Maarten Huisman toe aan line-up

Door het groeiend aantal opdrachten en presentaties was Flower Circus op zoek naar versterking van het huidige team. Per april zal Maarten Huisman Flower Circus gaan versterken. 26 en 27 maart zal Maarten acte de présence geven tijdens Florevent in Parijs.


John Elstgeest en Maarten Huisman

Flower Circus vertegenwoordigt op deze toonaangevende bloemistenbeurs meerdere vooraanstaande kwekers en veredelaars uit de sierteeltsector. "In de kleurrijke en in het oog springende stand worden bezoekers geïnformeerd, maken zij kennis met nieuwe producten en maakt Max Hurtaud ter plekke inspirerende creaties", zegt Flower Circusdirecteur John Elstgeest.  

Blijmaker pur sang
Maarten is, naar hij zelf zegt een echte ‘blijmaker’, iets wat naadloos aansluit bij de visie van Flower Circus. Na een carrière van ruim 12 jaar als PR-manager bij een van ’s werelds grootste orchideeënveredelaar koos Huisman in 2023 voor een nieuw pad. Zijn kennis en interesse over de botanische wereld gaat veel verder dan de orchidee. Deze kennis deelt hij sinds kort in zijn eigen blog en hij zal zich voor Flower Circus in gaan zetten op o.a. beurzen en shows. Ook zal hij (video)presentatie klussen voor zijn rekening gaan nemen.
"Er is zoveel te vertellen over bloemen en planten en de achterliggende sector, daarom ben ik heel blij de samenwerking met Flower Circus te zijn aangegaan", aldus een enthousiaste Maarten Huisman.

Innovatie en Inspiratie
Flower Circus is de verbindende schakel tussen veredelaars, kwekers, bloemisten, stylisten en arrangeurs. "Met Flower Circus delen wij kennis en kunde op een laagdrempelige en informatieve wijze. Om zo onze gezamenlijke passie van ’s werelds mooiste business, de sierteeltsector onder de aandacht te brengen", zegt Elstgeest. 

Voor meer informatie:
FlowerCircus
Oosteinde 74
1647 AD Berkhout
T: 085 002 1656
info@flowercircus.nl
www.flowercircus.nl   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.