29-31 maart

Handel weer welkom op Home & Garden Fair bij Vireõ

De jaarlijkse Home & Garden Fair staat weer voor de deur. Op 29, 30 en 31 maart is de professionele vakhandel weer van harte welkom. Tientallen kwekers presenteren weer hun mooiste terras- en tuinplanten én concepten voor het komende seizoen.

"Mensen kijken weer uit naar de zon én naar het voorjaarsproef maken van hun huis, tuin en balkon. Uiteraard horen daar mooie planten bij", zegt Pieter Middelkoop, eventmanager bij Vireõ. "Op onze beurs laten de deelnemende kwekers de mooiste planten voor het komende seizoen zien en ze presenteren hun nieuwe concepten."

Dit jaar presenteren diverse kwekers complete tuincentrumtafels op de beurs. Zo laat Heemskerk Plant het assortiment Mandevilla zien, inclusief de Summer Star Collection. Valstar presenteert een tafel met Calathea. En Schoenmakers heeft een tafel met Fittonia. Ook zijn alle Green is… soorten te zien van Vireõ.

Wil je de beurs bezoeken? Laat dan even weten dat je komt. Een hapje en drankje staan uiteraard weer voor je klaar.

De Vireõ Home & Garden Fair is te bezoeken op 29, 30 en 31 maart van 07.00 – 16.00 uur (op vrijdag 31 maart tot 14.00 uur).

Voor meer informatie & een afspraak:

Vireõ Plant Sales
Pieter Middelkoop
T: 06-12995575
Hoofdweg 13
1424 PC De Kwakel
www.vireoplantsales.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.