Roparun Team Royal FloraHolland loopt namens hele sierteelt

Dit jaar wordt de Roparun voor de 25ste maal georganiseerd en ook het team van Royal FloraHolland is weer van de partij. In de loop der jaren heeft dit team al meer dan 900.000 euro voor het goede doel bij elkaar gelopen.

Door de jaren heeft het Team veel donaties mogen ontvangen van collega’s en relaties van Royal FloraHolland. Ook dit jaar is de hoop gevestigd op support voor het goede doel. Dit doen ze onder het motto: "De Sierteelt zet haar kwaliteit in voor de kwali-tijd van leven van mensen met kanker".

Royal FloraHolland is naamsponsor van het Team, maar deze loopt dit jaar ook namens kwekers, kopers en leveranciers, als visitekaartje voor de hele sierteelt. De hoop is dit jaar ruim een ton op te halen en de grens van 1 miljoen euro te passeren.

In het kader van fondsenwerving voor het goede doel van de Roparun vindt in mei een actieweek plaats. Gekeken wordt of kwekers in die week bereid zijn product voor het goede doel te veilen. Het volledige programma van de actieweek wordt later bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie over het team op www.roparunteam97.nl

bron: Royal FloraHolland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.